Aplikacioni për kuzhinierët

Merrni dhimbjen nga kostot e recetave.

A screenshot of Fillet on an iPhone and an iPad demonstrating the Photos feature.

Histori suksesi

Three friends and Fillet customers smiling and opening a bottle of wine.

Tridhjetë vjet më parë, Nogherazza u themelua në Dolomites Belluno. Pas vitesh duke punuar së bashku, tre miq gjatë gjithë jetës morën përsipër menaxhimin. Këta miq janë Luigi, Daniele dhe Giovanni.

Shikoni historinë e plotë

100,000 kuzhina, në mbarë botën

Bashkohuni me mijëra biznese që i besojnë Fillet

Restorante, hotele, furra buke, kafene, kuzhinierë privatë, caterers, birrari, shkolla të kuzhinës, planifikues të ngjarjeve, kamionë ushqimesh, shtretër dhe pushime, prodhues specialiteti, dhe më shumë.