Bootstrap
#

Rreth Nogherazzaristorante & Locanda

Krijimi i traditave të reja.

Nogherazza filloi si një pasuri familjare. Tridhjetë vjet më parë, Andreas Miari-Fullcis e krijoi atë për të qenë një oaz në Dolomites Belluno. Z. Miari-Fullcis është një pasardhës i Count Giacomo Miari-Fullcis dhe Princesha Lucrezia Corsini, martesa e së cilës bashkoi traditat Belluno me ato të fshatit Umbrian dhe Toskan.

Në vitin 2010, tre miq gjatë gjithë jetës morën përsipër menaxhimin pas vitesh duke punuar së bashku në Nogherazza. Ata tre miq janë Luigi, Daniele dhe Giovanni.

#

Nga toka lart

Kuzhinierët e Nogherazza janë frymëzuar nga klasikët e kuzhinës italiane dhe Belluno. Kjo fillon me përbërës cilësor. Të gjitha enët janë të përgatitura me mend për të përmirësuar frytet e tokës.

#

Vërtetësia tradicionale

Mish dhe djathëra lokalë të prerë. Risotto Al Piave Vecchio. Venison, Mishi i pjekur në skarë dhe Casunziei. Menyja e Nogherazza ndryshon sipas stinëve.

#

Teknologjia plotëson traditën

Nga aksionet ditore marrin në rishikime tremujore, menaxhimi i inventarit është thelbësor për çdo fund të biznesit.

I paraqitur në revistën L'Espresso

#

Nogherazza u paraqit në L'Espresso Newsmagazine, një nga botimet më të spikatura të lajmeve italiane. Pasi që themelimi i saj në Romë në 1955, ai mbetet një nga lajmet më të mëdha të Italisë.l'espresso gazetarët dhe kontribuesit e Umberto Eco, Emanuele Pirella dhe Ekonomisti i Italisë dhe Ekonomisti Jeremy Rifkin.

Rreth Marta d'Oro

Guximi për të investuar në kohë krize.

Nogherazza vazhdon të krijojë tradita të reja: Në vitin 2021, Luigi, Daniele dhe Giovanni zgjeruan biznesin e tyre duke rihapur Marta D'Oro, një restorant historik Belluno që ishte mbyllur për shkak të pandemikonit që ata morën përsipër, ata u morën me pastrimin e pluhurit dhe riparimit tarraca në natyrë. Tani, Marta D'Oro është rikthyer në veprim, duke ofruar një marrje freskuese për enët tradicionale.


Ne besojmë se është koha e duhur për të investuar, sepse ne besojmë në rimëkëmbjen totale, ne jemi të sigurt.

Luigi, Daniele & Giovanni