An image of a chef wearing an apron.

Fillet-ID

Fillet-ID en din er kontoen du bruker for å få tilgang til Fillet tjenester på alle plattformer: iOS og iPadOS, Android og web.

Dette er din konto for alt Fillet.

Regnskap

Sikkerhetskopiering og synkronisering Introduksjon

Når du registrerer Fillet-ID en din, vil alle Fillet apper automatisk sikkerhetskopiere og synkronisere Fillet dataene dine.

Lære mer

Bekreft Fillet-ID e-postadressen

Bekreft e-postadressen du vil bruke som Fillet-ID.

Lære mer

Administrer og bruk Fillet-ID

Bekreft e-postadressen du vil bruke som Fillet-ID.

Lære mer

Logg på en organisasjon

Se alle organisasjoner der du er medlem, og velg en organisasjon for å logge på.

Lære mer

Fillet

Lær om språk-, valuta- og regioninnstillinger i Fillet applikasjoner. Lær hvordan du sikkerhetskopierer og synkroniserer Fillet dataene dine.

Sikkerhetskopiering og synkronisering Fillet

Få tilgang til dataene dine fra hvilken som helst iOS- eller Android-enhet, eller hvilken som helst nettleser.

Lære mer

Valuta

Angi valutaen din i iOS, iPadOS, Android og nettapper

Lære mer

Språk

Angi språket ditt i iOS-, iPadOS- og Android-apper og nettapper.
Lære mer