App kanggo koki

Njupuk rasa sakit saka biaya resep.save wektu ngitung persediaan.Avoid kesalahan nalika nggawe bahan.

A screenshot of Fillet on an iPhone and an iPad demonstrating the Photos feature.

Kisah Sukses

Three friends and Fillet customers smiling and opening a bottle of wine.

Telung puluh taun kepungkur, Nogherazza didegake ing Dolomit Belluno. Sawise pirang-pirang taun kerja bareng, telung kanca umur dawa njupuk manajemen. Kanca-kanca iki luigi, Daniele lan Giovanni.

Deleng crita lengkap

100.000 pawon, ing saindenging jagad

Gabung ewu bisnis sing dipercaya Fillet

Restoran, Hotel, Bakery, Kafe, Chef Pribadi, Katering, Sekolah Kuliner, Perancang Makanan, Produsen Khusus, Produsen Khusus, Profuser Khusus, lan liya-liyane.