Bootstrap
#

Babagan Nogherazzaristante & Locita

Nggawe tradhisi anyar.

Nogherazza diwiwiti minangka kulawarga. Telung puluh taun kepungkur, Andreas Miari-FullCis digawe dadi oasis ing Dolomites Belluno. Miari-Fullcis minangka ketukan saka Count Giacomo Miari-fulcis lan Putri Lucrezia Corsini, sing perdagangan Lucrezia Corsini, sing nikah karo wong Umbrian lan Tuscan deso.

Ing taun 2010, telung kanca umur dawa njupuk manajemen sawise pirang-pirang taun kerja sama ing Nogherazza. Telung kanca kasebut yaiku Luigi, Daniele lan Giovanni.Since, dheweke nggawe Nogherazza dhewe, nggawe versi pribadi saka Hospitality Belluno klasik.

#

Saka lemah munggah

Chef Nogherazza inspirasi dening klasik masakan Italia lan Belluno. Iki diwiwiti kanthi sajian kualitas.ALL kanthi disiapake kanggo ningkatake woh-wohan ing tanah kasebut.

#

Keaslian tradisional

Daging lan keju irisan lokal. Risotto Al Piave Vecchio. Venison, daging lan menu Casunziei.nogherazza beda-beda miturut musim.

#

Teknologi memenuhi tradhisi

Saka saben dina nyedhiyakake review kanthi saben wulan, manajemen persediaan penting kanggo bisnis 'garis ngisor.

Ditampilake ing Majalah L'Espresso

#

Nogherazza wis ditampilake ing NewsMagazine l'Espresso, salah sawijining publik warta Italia sing paling penting ing taun 1955, tetep dadi wartawan sing misuwur ing NewsMAspresso lan Kontribusi Pirella lan Ekonomis Jeremy Rifkin.

Babagan Marta D'Oro

Wani kanggo nandur modal krisis.

Nogherazza terus nggawe tradhisi anyar: ing 2021, Luigi, Daniele lan Giovanni ngembangake bisnis kanthi mbuka maneh, restoran Belluno sing wis ditutup amarga pandemikon, dheweke kudu nyambut gawe Teras ruangan. Saiki, Marta d'oro bali ing tumindak, nyedhiyakake sing nyegerake ing piring tradisional.


Kita pracaya iku wektu sing tepat kanggo nandur modal, amarga kita percaya total pemulihan, kita yakin.

Luigi, Daniele & Giovanni