Check

Цени

Изберете план заснован на вашата употреба или големината на вашиот тим.

Променете го вашиот план во секое време.

Добијте инстант пристап.

Изберете валута

Изберете циклус на наплата

Индивидуално

9,99 US$/месец

  • Наменето за 1 лице
  • Целосен пристап до сите карактеристики
  • Користете кој било број на уреди
  •  
Почни

Тим

19,99 US$/месец

  • Наменето за повеќе корисници на 1 локација
  • Целосен пристап за сите членови
  • Неограничени членови на тимот
  • Управувајте со пристапот до податоци
Почни

Споредете ги плановите

Индивидуално Тим
Целосен пристап до сите карактеристики
Достапно на iOS, Android и веб -апликација
Неограничени членови на тимот
Додадете или отстранете го пристапот до член
Податоци споделени со целата организација