Апликацијата за готвачи

Извадете ја болката од чинење на рецепти. Зачувајте време на броење на залихите. Подложни грешки при нарачки состојки.

An image of Fillet running on a laptop, an iPhone, and an iPad, demonstrating the Photos feature.

Приказни за успех

Three friends and Fillet customers smiling and opening a bottle of wine.

Пред триесет години, Ногераза е основана во Доломитите на Белуно. После долгогодишно работење заедно, тројца доживотни пријатели го презедоа управувањето. Овие пријатели се Луиџи, Даниеле и ovовани.

Погледнете ја целата приказна

100.000 кујни, низ целиот свет

Придружете се на илјадници бизниси кои веруваат на Fillet

Ресторани, хотели, пекари, кафулиња, приватни готвачи, угостители, пиварници, кулинарски училишта, планери за настани, камиони за храна, кревети и појаки, специјализирани производители и многу повеќе.