#

Foto

Simpen Foto kanggo Resep, Item Menu, lan Bahan-bahan.create foto referensi minangka pandhuan kanggo nyiapake teknik, plating, bungkusan, lan liya-liyane. Deleng foto bahan kanggo referensi nalika nggoleki ing ruang stok.

Kasedhiya ing iOS lan Android.

How it works

Yen nggawe foto, kanthi otomatis nyinkronake kabeh piranti liyane. Yen sampeyan duwe rencana tim, kabeh anggota organisasi duwe akses kanggo foto sing disimpen.

Dhaptar kabeh bahan

Deleng kabeh bahan sing ana ing item menu utawa resep.Check dhaptar Bahan kanggo produk lan item menu sadurunge sampeyan adol, kalebu Nededs Sub & # 8209; Resep. Deleng bahan resep kanggo nggawe pengganti utawa variasi.

Kasedhiya ing iOS lan Android.

How it works

Yen sampeyan nyemak final item menu, sampeyan bisa nonton bahan khusus sing kudu diilangi. Iki pancen migunani nalika ngrancang produk kanggo diet khusus.

Biaya mungsuh bathi

Setel rega sing luwih apik kanggo entuk bathi luwih akeh. Fillet kanthi otomatis ngetungake bathi adhedhasar biaya komponen. Deleng sepira komponen nambah biaya produksi. Bandhingake persen kanggo biaya pangan tinimbang biaya tenaga kerja. Ngowahi komponen Item Menu kanggo maca maneh biaya.

Kasedhiya ing iOS, Android, lan Web.

How it works

Yen sampeyan nggawe produk, Fillet enggal ngerteni biaya sampeyan tinimbang bathi. Yen sampeyan nggawe pangowahan resep utawa bahan sing ana ing item menu, item Fillet nganyari karo owah-owahan kasebut.

A photo of food preparation.