#

Manajemen Inventori

Delengen bahan saiki sing ana ing stock.Get ringkesan babagan total bahan ing macem-macem lokasi sing beda-beda ing macem-macem lokasi.

Kasedhiya ing iOS, Android, lan Web.

How it works

Yen sampeyan nindakake saham, sampeyan bisa nambah bahan anyar kanggo persediaan sampeyan. Sampeyan bisa mindhai barcode kasebut utawa mung ngetik jenenge. Bahan iki banjur kasedhiya ing app.

Simpenan cepet njupuk

Nganyari persediaan nalika bahan-bahan dikonsumsi.pupdate jumlah bahan ing pirang-pirang lokasi sekaligus. Ndeleng bahan-bahan sing isih ana ing saben lokasi.

Kasedhiya ing iOS.

How it works

Yen sampeyan nggawe resep, sampeyan bisa nganyarake persediaan kanggo nggambarake jumlah bahan sing digunakake ing resistep kasebut. Iki njaga data persediaan seger.

Kirim pesenan tuku

Kirimi pesenan menyang supplier kanggo tuku bahan. Sampeyan bisa ngirim sawetara pesenan menyang macem-macem supplier sekaligus. Entuk kabar nalika pemasok konfirmasi pesenan sampeyan.

Kasedhiya ing iOS, Android, lan Web.

How it works

Nalika ngirim pesenan menyang supplier, bisa konfirmasi status pesenan kanthi online, sanajan ora nggunakake Fillet. Sampeyan bisa ndeleng status pesenan saiki. Sampeyan uga bisa ndeleng dhaptar riwayat pesenan sampeyan.

A photo of food preparation.