#

Sub & # 8209; Resep

Sijine resep ing njero resep-resep liyane.Sampeyan wektu lan gunakake kanthi nggawe resep template. Lebokake resep-resep pasar dadi resep kompleks. Gunakake maneh sub & # 8209; resep ing kombinasi tanpa telas.

Kasedhiya ing iOS, Android, lan Web.

How it works

Yen sampeyan ngganti sub-resep kayata "kerak pie", biaya kasebut kanthi otomatis dianyari kanggo sampeyan ing kabeh resep lan menu sing ana kayata "apel pie", lan "pie blueberry".

Biaya tenaga kerja

Faktor babagan tenaga kerja dadi biaya produksi produksi.specify biaya saben jam kanggo macem-macem kegiatan. Mbandhingake biaya panganan tinimbang biaya tenaga kerja. Tambah deskripsi kanggo saben kegiatan kanggo referensi sing gampang.

Kasedhiya ing web.

How it works

Nalika nggawe kegiatan kaya "cuci lemon lan dipotong dadi irisan", sampeyan bisa nambah resep-resep ("Basic Basic") Uga barang-barang menu ("kue lemon, dadi 8"). Delengen sepira biaya buruh sing beda-beda tambahan kanggo produk sampeyan.

Limbah trek

Spilage lan sampah mangan ing undaliden margin.Record sampeyan kanggo nambah akurasi biaya pangan. Anyari persediaan kanggo nggambarake jumlah bahan sing dibuang.

Kasedhiya ing iOS.

How it works

Yen sampeyan ngrekam kedadeyan sampah kanggo bahan "Banana", sampeyan log rincian babagan apa sing kedadeyan ("3 kg; rusak kiriman"). Sampeyan uga bisa nganyari persediaan ing wektu sing padha ("gedhang; -3kg").

#