Copia de seguranza e sincronización Introdución

Accede aos teus datos desde calquera dispositivo iOS ou Android, ou desde calquera navegador web.

Visión xeral

Cando rexistres o teu Fillet ID, todas as aplicacións Fillet farán unha copia de seguranza e sincronizarán automaticamente os teus datos Fillet .

Se non rexistras un Fillet ID, os teus datos Fillet gardaranse só no teu dispositivo e non se farán unha copia de seguranza nin se sincronizarán.

Consello: Use o mesmo Fillet ID cada vez que se lle solicite iniciar sesión nunha aplicación ou servizo Fillet . Aprender máis

A sincronización dos teus datos Fillet consta de dous procesos: descarga e carga

• A descarga é o proceso de "tirar" os teus datos desde Fillet.
  • A carga é o proceso de "empuxar" os teus datos ata Fillet.

Data e hora da última sincronización

Cando as aplicacións Fillet rematen de sincronizar os teus datos Fillet , as aplicacións mostrarán a data e a hora en que se completou a sincronización:

• Se a data e a hora da última sincronización da túa aplicación non se actualizan, isto significa que os teus datos aínda se están sincronizando.
  • Se a última data e hora sincronizadas da túa aplicación é a data e hora actual, isto significa que a sincronización rematou.

Cando se complete a sincronización,

• o teu dispositivo enviou datos aos teus outros dispositivos e
  • o teu dispositivo recibiu datos dos teus outros dispositivos.

Os datos non están dispoñibles noutro dispositivo

Se os teus datos máis recentes non están dispoñibles noutro dispositivo, o motivo máis común é que aínda non están sincronizados:

• o teu dispositivo non enviou datos aos teus outros dispositivos ou
  • o teu dispositivo non recibiu datos dos teus outros dispositivos.

Comproba a conexión a Internet en cada un dos teus dispositivos.