Copia de seguranza e sincronización Aplicacións Fillet

Accede aos teus datos desde calquera dispositivo iOS ou Android, ou desde calquera navegador web.

Visión xeral

A sincronización de datos ten dúas partes principais:

• Enviar datos desde un dispositivo aos teus outros dispositivos e
  • Recibindo datos dos teus outros dispositivos.

A túa cantidade de datos e a túa conexión a Internet afectarán á velocidade de sincronización, polo que espera un tempo para que se complete a sincronización.

Así é como as aplicacións Fillet xestionan a sincronización de datos, é dicir, os procesos "pull" e "push":

• Para a aplicación web Fillet , os datos son "empuxados" automaticamente mentres traballas e podes "extraer" os datos accedendo á pestana Sincronización.
  • Para a aplicación Fillet para Android, os datos sincronízanse ao seleccionar "Sincronizar" na pantalla de inicio.
  • Sincroniza os datos nas aplicacións Fillet iOS e iPadOS

Aplicación web

Os cambios realizados nesta aplicación web sincronízanse automaticamente co servidor.

Para a aplicación web Fillet , os datos son "empuxados" automaticamente mentres traballas e podes "extraer" os datos accedendo á pestana Sincronización.

Actualizar a páxina ou limpar a caché do teu navegador resolverá automaticamente a maioría dos problemas.

Ademais, isto axúdache a evitar problemas causados ​​por datos obsoletos.

iOS e iPadOS

Mentres a sincronización está en curso, deberías ver a roda de progreso xirando.

Cando se complete a sincronización, podes ver a data e a hora da última sincronización de datos na pestana Configuración.

Obtén máis información sobre a sincronización de datos nas aplicacións Fillet iOS e iPadOS

Android

Toca o botón Sincronizar na pantalla principal da nosa aplicación para Android.

Cando se complete a sincronización, a data e a hora da última sincronización de datos mostraranse na pantalla principal en Última sincronización.