Còpia de seguretat i sincronització Introducció

Accediu a les vostres dades des de qualsevol dispositiu iOS o Android, o des de qualsevol navegador web.

Visió general

Quan registreu el vostre Fillet ID, totes les aplicacions Fillet faran una còpia de seguretat i sincronitzaran automàticament les vostres dades Fillet .

Si no registreu cap Fillet ID, les vostres dades Fillet només es desaran al vostre dispositiu i les vostres dades no es faran còpies de seguretat ni se sincronitzaran.

Consell: Utilitzeu el mateix Fillet ID cada vegada que se us demani que inicieu sessió en una aplicació o servei Fillet . Aprèn més

La sincronització de les dades Fillet consta de dos processos: baixada i càrrega

• La descàrrega és el procés de "treure" les vostres dades de Fillet.
  • La càrrega és el procés d'"empènyer" les vostres dades a Fillet.

Data i hora de l'última sincronització

Quan les aplicacions Fillet acabin de sincronitzar les dades Fillet , les aplicacions mostraran la data i l'hora en què s'ha completat la sincronització:

• Si la data i l'hora de l'última sincronització de la vostra aplicació no s'actualitzen, vol dir que les vostres dades encara s'estan sincronitzant.
  • Si la data i l'hora de l'última sincronització de l'aplicació són la data i l'hora actuals, vol dir que la sincronització s'ha completat.

Quan la sincronització s'hagi completat,

• el vostre dispositiu va enviar dades als vostres altres dispositius i
  • el vostre dispositiu ha rebut dades dels altres dispositius.

Les dades no estan disponibles en un altre dispositiu

Si les vostres dades més recents no estan disponibles en un altre dispositiu, el motiu més comú és que les vostres dades encara no estan sincronitzades:

• el vostre dispositiu no ha enviat dades als vostres altres dispositius, o bé
  • el vostre dispositiu no ha rebut dades dels altres dispositius.

Comproveu la connexió a Internet de cadascun dels vostres dispositius.