Còpia de seguretat i sincronització Aplicacions Fillet

Accediu a les vostres dades des de qualsevol dispositiu iOS o Android, o des de qualsevol navegador web.

Visió general

La sincronització de dades té dues parts principals:

• Enviar dades des d'un dispositiu als altres dispositius, i
  • Recepció de dades dels altres dispositius.

La vostra quantitat de dades i la vostra connexió a Internet afectaran la velocitat de sincronització, així que espereu un temps perquè la sincronització es completi.

Així és com les aplicacions Fillet gestionen la sincronització de dades, és a dir, els processos "pull" i "push":

• Per a l'aplicació web Fillet , les dades s'envien automàticament mentre treballeu i podeu "treure" dades si aneu a la pestanya Sincronització.
  • Per a l'aplicació Fillet per a Android, les dades es sincronitzen quan seleccioneu "Sincronitzar" a la pantalla d'inici.
  • Sincronitza les dades a les aplicacions Fillet iOS i iPadOS

Aplicació web

Els canvis fets en aquesta aplicació web se sincronitzen automàticament amb el servidor.

Per a l'aplicació web Fillet , les dades s'envien automàticament mentre treballeu i podeu "treure" dades si aneu a la pestanya Sincronització.

Actualitzar la pàgina o esborrar la memòria cau del navegador solucionarà automàticament la majoria dels problemes.

A més, això us ajuda a evitar problemes causats per dades obsoletes.

iOS i iPadOS

Mentre la sincronització està en curs, hauríeu de veure la roda de progrés girant.

Quan s'hagi completat la sincronització, podeu veure la data i l'hora de la darrera sincronització de dades a la pestanya Configuració.

Obteniu més informació sobre la sincronització de dades a les aplicacions Fillet iOS i iPadOS

Android

Toqueu el botó Sincronitzar a la pantalla principal de la nostra aplicació per a Android.

Quan s'hagi completat la sincronització, la data i l'hora de la darrera sincronització de dades es mostraran a la pantalla principal a Darrera sincronització.