Check

Çmim

Zgjidhni një plan bazuar në përdorimin tuaj ose madhësinë e ekipit tuaj.

Ndryshoni planin tuaj në çdo kohë.

Merrni qasje të menjëhershme.

Zgjidhni monedhën

Zgjidhni Ciklin e Faturimit

Individual

9,99 US$/muaj

  • Projektuar për 1 person
  • Qasja e plotë në të gjitha tiparet
  • Përdorni çdo numër pajisjesh
  •  
Fillo

Skuadër

19,99 US$/muaj

  • Projektuar për përdorues të shumtë në 1 vendndodhje
  • Qasje e plotë për të gjithë anëtarët
  • Anëtarë të Pafund të Ekipit
  • Menaxhoni hyrjen e të dhënave
Fillo

Krahasoni planet

Individual Skuadër
Qasja e plotë në të gjitha tiparet
Në dispozicion në iOS, Android dhe Web App
Anëtarë të Pafund të Ekipit
Shtoni ose hiqni hyrjen e anëtarëve
Të dhënat e ndara me të gjithë organizatën